Сајна

Сајна

Обука: Правни решенија и практики за обезбедување заштита и безбедност на класифицираните информации

Обука: Правни решенија и практики за обезбедување заштита и безбедност на класифицираните информации

На 27 септември 2018 година (четврток), Академик организира еднодневна обука на тема „Правни решенија и практики за обезбедување заштита и безбедност на класифицираните информации“. Предавач на обуката ќе биде д-р Стојан Славески, директор на Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации.  Обуката ќе се одржи во Центарот за обуки Академик, бул. „ВМРО“ бр. 1, Скопје.