4 совети за нега на виткана коса

 Драги дами, ако и Вие сте една од оние среќнички  кои имаат виктана коса сакаме да ви понудиме неколку совети како да ја негувате вашата коса и како со гордост да ја носите вашата фризура во овие ладни темератури.

Грешки кои ги правиме при сушење на косата

 Иако сушењето на коса е нешто што го правиме секојдневно, овие 5 работи се гршки кои ги правиме при секое повторување.

5 најдобри растителни масла против губење на косата

 Растителните масла не само што го подобруваат изгледот и промовираат раст на косата, туку и го спречуваат опаѓањето.