Katerina

Katerina

Повик за учество на национална работилница за креирање на етички кодекс за младински работник

Повик за учество на национална работилница за креирање на етички кодекс за младински работник

Коалиција на младински организации СЕГА во соработка со Агенција за млади и спорт го спроведува проектот „Младински работници за младите“.