Железнички Линии (3)

Сooпштение за железнички превоз Прилеп-Скопје

Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп, дека поради штрајк на вработените во македонски Железници возниот ред од 05:50часот за експресниот превоз е во прекин.

Соопштението нема временски период, за секоја нова информација ќе бидете дополнително известени.

Железнички линии Прилеп-Скопје и Скопје-Прилеп

Железничка станица Прилеп

Адреса: Архиепископ Доситеј б.б.

Телефон:  048 412 660