Најдобриот мајстор „Јочкоски“

Заврши есенскиот дел од Супер лигата во пинг-понг. Во Скопје екипата на Младост постигна две победи.

Во центарот на Прилеп одржан ИНФО ДЕН по повод Европската недела на млади

Денес во центарот на Прилеп беше одржан ИНФО ДЕН организиран од Коалиција на младински организации СЕГА заедно со Младински Инфомративен центар ИНФО СЕГА и Младински Совет Прилеп по повод Европската недела на млади 2017 година.

ИНФО ДЕН по повод Европската недела на млади

Коалиција на младински организации СЕГА заедно со Младински Инфомративен центар ИНФО СЕГА и Младински Совет Прилеп по повод Европската недела на млади 2017, организираат ИНФО ДЕН во центарот на Прилеп, на ден 05 мај (петок) 2017 година, од 11-14 часот.