Во театарот „Војдан Чернодрински“ ќе се прикажуваат претставите „Клетници“, „Ништо без Трифолио“, и „Хроника на еден сон“.

 

Претставите се на следните датуми:

24 јануари 2018 - 19.30 часот – „Клетници“ од Виктор Иго, режија - Мартин Кочовски

26 јануари 2018 - 19.30 часот – „Клетници“ од Виктор Иго, режија - Мартин Кочовски

30 јануари 2018 - 19.30 часот – „Ништо без Трифолио“ од Русомир Богдановски, режија - Коле Ангеловски

 

31 јануари 2018 - 19.30 часот - „Хроника на еден сон“ од Ивана Нелковска, режија - Ивана Ангеловска
Резервации на карти на: 076 442 378

Leave a comment