Во петок  7 април 2017г. во 19.30 часот во ликовниот салон од ЦК„Марко Цепенков“ ќе биде отворена изложбата на дела од Кичевската ликовна колонија.

 

Се изработиле вкупно  65 нови дела во различна техники - акрил на платно, масло на платно, комбинирана техника,  како и 4 склуптури од метал и  1 скулптура од дрво.

 

Дел од создадените дела, меѓу кои и на прилепскиот уметник Тони Чатлески ќе бидат изложени на изложбата

2624 comments

 • ytaletgssa ytaletgssa 14 Dec 2017

  fiaakmwc http://protocog.com buy female viagra uk buy cialis now exlc buy cialis in canada

  Reply
 • hrpige0 hrpige0 14 Dec 2017

  ed prescription drugs
  canadian drug .com
  medications from canada online drugs canada
  canada pharmacies online prescriptions

  buy drugs in canada

  Reply
 • htaletgrlm htaletgrlm 14 Dec 2017

  juuyvgax http://sraschke.com buy online viagra where buy viagra online tmii buy viagra for women

  Reply

Leave a comment