Јавниот Градски Превоз при ЈП за ПУП на сите граѓани од православна вероисповед им го честита верскиот празник Прочка - Велики поклади .

Воедно ги информираме граѓаните дека:
Автобусите на Јавниот Градски Превоз на ден 18.02.2018г (
недела) ќе сообрајќаат по вонредната неделна линија.

Од 06:30 од х.Салида, до 14:30 од Нови Гробишта со зголемен број на автобуси.

Leave a comment