Сајна

Сајна

Практична работилница „Критичко пишување“

Практична работилница „Критичко пишување“

Центар за Едукација и Кариера „Отворен Свет“ организира практична работилница со сертифициран обучувач за возрасни на тема „Критичко пишување“.