Katerina

Katerina

Повик за учесници на обука – „Компас за мојот виртуелен живот“

Повик за учесници на обука – „Компас за мојот виртуелен живот“

Човековите права се основата на денешните европски вредности. Граѓанското општество работи на одржување и почитување на овие вредности.