Сајна

Сајна

Претставата „Свингери“ ексклузивно во Прилеп

Претставата „Свингери“ ексклузивно во Прилеп

Најоригиналната и најконтроверзната претстава која ги исполни салите во регионот “СВИНГЕРИ”, со гостите од Србија Јелена Ѓукиќ, Даниел Ковачевиќ, Мариана Аранѓеловиќ и Михаило Лаптошевиќ, ексклузивно во Прилеп.