Анета

Анета

Неверојатен дом опколен со прекрасна природа

Неверојатен дом опколен со прекрасна природа

Овој дом е изработен од дизајнерската куќа „Herbst Architects“, а неговите сопственици имаат неверојатна можност да уживаат во прекрасната природа и интимниот амбиент.