Elena

Elena

Во петок, историско-тематска изложба „Ченто“

Во петок, историско-тематска изложба „Ченто“

Во петок, во градската Музеј галерија ќе биде отворена историско-тематска изложба „Ченто, биографија низ фотографија“.

Автор на изложбата е Рубинчо Белчески.

Отворањето на изложбата е закажано за во 12 часот.