Завршен настан од проектот „Гласот на младите од Прилеп преку електронско младинско учество“

Во петок , 10 ноември 2017 година, со почеток во 10.00 часот во Мултимедијалната сала во Библиотеката Борка Талески – Прилеп ќе се одржи завршен настан од проектот „Гласот на младите од Прилеп преку електронско младинско учество“.