Назив на здравствена установа аптека- организациона единица

Датум на спроведување на дежурство

Телефонски број за контакт

Забелешки

 

ПЗУ АПТЕКА СВ. ПАНТЕЛЕЈМОН КАВАДАРЦИ

01.03.2017

070 428 246

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 КАВАДАРЦИ

02.03.2017

070 646 558

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ФАРМАКОН-ЛЕК КАВАДАРЦИ

03.03.2017

078 200 032

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА АЛТЕА КАВАДАРЦИ

04.03.2017

070 839 310

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ДАЛИА-ФАРМ КАВАДАРЦИ

05.03.2017

070 394 278

од 22 до 07 часот

 

МОЈА АПТЕКА КАВАДАРЦИ 3

06.03.2017

075 297 273

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ КАВАДАРЦИ

07.03.2017

077 573 108

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА РЕМЕДИЈА М КАВАДАРЦИ

08.03.2017

075 795 892/071 219 212

од 22 до 07 часот

 

МОЈА АПТЕКА КАВАДАРЦИ 2

09.03.2017

075 297 272

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ДИАНА КАВАДАРЦИ

10.03.2017

071 619 967

од 22 до 07 часот

 

МОЈА АПТЕКА КАВАДАРЦИ 5

11.03.2017

075 459 618

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ФАРМА-МЕДИКАКАВАДАРЦИ

12.03.2017

070 319 433

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА 16 ЈУНИ КАВАДАРЦИ

13.03.2017

071 337 663

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ЛЕК-ЕКСКЛУЗИВ КАВАДАРЦИ

14.03.2017

072 250 718

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ГЛОРИЈА КАВАДАРЦИ

15.03.2017

071 350 425

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА КАМЕЛИЈА КАВАДАРЦИ

16.03.2017

043 413 434

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ПТ-СМ ФАРМ КАВАДАРЦИ

17.03.2017

072 218 981

од 22 до 07 часот

 

АПТЕКА АПИДО ФАРМ  КАВАДАРЦИ

18.03.2017

071 250 489

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ХИГИЈА КАВАДАРЦИ

19.03.2017

078 394 005

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ФАРМАНЕА КАВАДАРЦИ

20.03.2017

070 828 566

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА СВ. ПАНТЕЛЕЈМОН КАВАДАРЦИ

21.03.2017

070 428 246

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 КАВАДАРЦИ

22.03.2017

070 646 558

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ФАРМАКОН-ЛЕК КАВАДАРЦИ

23.03.2017

078 200 032

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА АЛТЕА КАВАДАРЦИ

24.03.2017

070 839 310

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ДАЛИА-ФАРМ КАВАДАРЦИ

25.03.2017

070 394 278

од 22 до 07 часот

 

МОЈА АПТЕКА КАВАДАРЦИ 3

26.03.2017

075 297 273

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ КАВАДАРЦИ

27.03.2017

077 573 108

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА РЕМЕДИЈА М КАВАДАРЦИ

28.03.2017

075 795 892/071 219 212

од 22 до 07 часот

 

МОЈА АПТЕКА КАВАДАРЦИ 2

29.03.2017

075 297 272

од 22 до 07 часот

 

ПЗУ АПТЕКА ДИАНА КАВАДАРЦИ

30.03.2017

071 619 967

од 22 до 07 часот

 

МОЈА АПТЕКА КАВАДАРЦИ 5

31.03.2017

075 459 618

од 22 до 07 часот

 

 

Секоја недела и празник дежурна  е Аптека Хигија, наутро Аптека Моја Аптека 2, Аптека Моја Аптека 3, Аптека 16-ти јуни започнуваат со работа во 07 часот.

959 comments

 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  viagra for sale in dublin
  viagra without prescription
  is 20mg of cialis the same as 100 mg viagra
  viagra without prescription
  is there a generic form for viagra
  viagra ohne rezept aus deutschland
  sales viagra us
  viagra ohne rezept aus deutschland
  100mg sildenafil citrate tablets

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  dosis sildenafil 100 mg
  viagra without prescription
  viagra pill cutter uk
  viagra without prescription
  buy viagra from chemist
  viagra without prescription
  buy pfizer viagra usa
  viagra no prescription
  viagra brand name generic drug

  Reply
 • EdwinVex EdwinVex 15 Dec 2017

  how can i buy viagra in toronto
  viagra without a doctor prescription
  cutting 100 mg viagra half
  viagra without a doctor prescription
  sildenafil citrate tablets 100mg nizagara
  viagra without a doctor prescription
  buy quality viagra online
  viagra no script
  viagra pills in sri lanka

  Reply

Leave a comment