Назив на здравствена установа аптека- организациона единица

Датум на спроведување на дежурство

Телефонски број за контакт

Забелешки

ПЗУ АПТЕКА 16 ЈУНИ КАВАДАРЦИ

01.02.2017

071 337 663

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ЛЕК-ЕКСКЛУЗИВ КАВАДАРЦИ

02.02.2017

072 250 718

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ГЛОРИЈА КАВАДАРЦИ

03.02.2017

071 350 425

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА КАМЕЛИЈА КАВАДАРЦИ

04.02.2017

043 413 434

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ПТ-СМ ФАРМ КАВАДАРЦИ

05.02.2017

072 218 981

од 22 до 07 часот

АПТЕКА АПИДО ФАРМ  КАВАДАРЦИ

06.02.2017

071 250 489

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ХИГИЈА КАВАДАРЦИ

07.02.2017

078 394 005

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ФАРМАНЕА КАВАДАРЦИ

08.02.2017

070 828 566

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА СВ. ПАНТЕЛЕЈМОН КАВАДАРЦИ

09.02.2017

070 428 246

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ 2 КАВАДАРЦИ

10.02.2017

070 646 558

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ФАРМАКОН-ЛЕК КАВАДАРЦИ

11.02.2017

078 200 032

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА АЛТЕА КАВАДАРЦИ

12.02.2017

070 839 310

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ДАЛИА-ФАРМ КАВАДАРЦИ

13.02.2017

070 394 278

од 22 до 07 часот

МОЈА АПТЕКА КАВАДАРЦИ 3

14.02.2017

075 297 273

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ЕУРОФАРМ КАВАДАРЦИ

15.02.2017

077 573 108

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА РЕМЕДИЈА М КАВАДАРЦИ

16.02.2017

071 219 212

од 22 до 07 часот

МОЈА АПТЕКА КАВАДАРЦИ 2

17.02.2017

075 297 272

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ДИАНА КАВАДАРЦИ

18.02.2017

071 619 967

од 22 до 07 часот

МОЈА АПТЕКА КАВАДАРЦИ 5

19.02.2017

075 459 618

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ФАРМА-МЕДИКАКАВАДАРЦИ

20.02.2017

070 319 433

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА 16 ЈУНИ КАВАДАРЦИ

21.02.2017

071 337 663

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ЛЕК-ЕКСКЛУЗИВ КАВАДАРЦИ

22.02.2017

072 250 718

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ГЛОРИЈА КАВАДАРЦИ

23.02.2017

071 350 425

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА КАМЕЛИЈА КАВАДАРЦИ

24.02.2017

043 413 434

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ПТ-СМ ФАРМ КАВАДАРЦИ

25.02.2017

072 218 981

од 22 до 07 часот

АПТЕКА АПИДО ФАРМ  КАВАДАРЦИ

26.02.2017

071 250 489

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ХИГИЈА КАВАДАРЦИ

27.02.2017

078 394 005

од 22 до 07 часот

ПЗУ АПТЕКА ФАРМАНЕА КАВАДАРЦИ

28.02.2017

070 828 566

од 22 до 07 часот

 

 НАПОМЕНА: Секоја од наведените аптеки дежура од 22ч до 07ч. според  дадениот распоред.   

 

 

 Секоја денела и празник дежурна е аптека Хигија, наутро аптека Флора2, аптека Флора3, аптека 16ти јуни започнуваат со работа во  07:00часот.

965 comments

 • DanielIllus DanielIllus 08 Dec 2017

  buying cialis from canadian pharmacies
  canada drugs for cialias
  canadian pharm-health.com
  www cialis com canada
  canadian discount cialis

  Reply
 • emponi emponi 08 Dec 2017

  http://buycialisdmrxonline.com
  viagra phoenix cialis pills
  generic cialis online
  buy cialis generic online
  cialis online

  Reply
 • Jamesarinc Jamesarinc 08 Dec 2017

  getting a prescription for viagra online
  buy viagra
  will legal generic viagra available
  viagra online
  viagra where to buy in australia

  Reply

Leave a comment