Elena

Elena

Во Струга се одржува обука за младински работници

Во Струга се одржува обука за младински работници

На 20ти февруари 2018 година во Струга започна обука за обучувачи на тема “First step to become a youth worker” организирана од Коалиција на младински организации СЕГА во партнерство со организацијата Maison Pour Tous Leo Lagrange од Франција.