Viktorija

Viktorija

Волонтирајте во „Златната Долина“ на Хрватска

Волонтирајте во „Златната Долина“ на Хрватска

Ја сакате природата и животната средина, тогаш овој повик е токму за вас. Невладината организација Еко центар - Латиновац објавува повик за волонтери за период од 13 март до 10 мај.