Професии во Македонија за кои има најмногу слободни работни места

На македонскиот пазар на труд најмногу работници се бараат во секторот за административни и помошни услужни дејности и изнесува 2.72%

Професии за кои не сте слушнале, а кои во иднина ќе станат многу профитабилни

„Wall Steet“ минатата година објави листа на десетте највисоки платени работни места во иднината, а сега е подготвена и листата која ќи ви ги претстави професиите за кои уште не сте слушнале, а кои многу брзо ќе станат најбарани во светот.