Сајна

Сајна

CEU летна програма од Будимпешта, Унгарија

CEU летна програма од Будимпешта, Унгарија

Централноевропскиот универзитет (CEU) од Будимпешта, Унгарија, како дел од Летната програма организира летни курсеви на Правни студии во текот на јуни и јули 2018 година.