На 18 и 16 август 2017 година, во просториите на ИНФО СЕГА беа одржани две креативни работилници за деца на тема “bookmarks”.

 

Во првиот дел од работилниците децата играа разни игри за тимска работа и меѓусебно запознавање.

Додека пак, во делот на изработката на обележувачите на страници за книга, децата заедно со волонтерот од Италија, Давиде Бетинели, ги завршија своите проекти задоволно.

12 comments

 • LarReum LarReum 19 Nov 2017

  Generic Cialis Online Pharmacy Reviews Propecia Irreversible Side Effects cialis Viagra Cialis Panorama

  Reply
 • LarReum LarReum 19 Nov 2017

  Cephalexin Uses Strep Throat Priligy And Viagra Together viagra Cialis Pills Online 5mg No Prescription

  Reply
 • LarReum LarReum 06 Nov 2017

  Can You Drink While Taking Keflex Us Pharmacy No Prescription Neurontin Acheter Du Viagra En Toute Confiance best prices for legal levitra Viagra Cialis Assuefazione Generic Viagra 44 Cent A Pill Stendra Ed Saturday Delivery

  Reply

Leave a comment