Денес се одржа уште една работилница од летната креативна школа во Младински информативен центар „ИНФО СЕГА“ Кавадарци.

 

На оваа работилница изработувавме креативни коцки на кои цртавме животни, поставувавме прашања и предизвици. Откако ги изработивме учесниците одговараа на истите натпреварувајќи се поделени во групи.

Работилницата траеше два часа и учествуваа 12 деца.

 

Фотографиите можете да ги погледнете ОВДЕ.

6 comments

 • LarReum LarReum 21 Nov 2017

  Buy Genuine Xenical Online viagra Cialis Medicaments Generiques Buy Fucidin Cream Online Levitra 20 Mg Orodispersibile

  Reply
 • LarReum LarReum 16 Nov 2017

  Propecia Buy Online Canada Colombia Comprar Propecia brand levitra online usa pharmacy Mezclar Viagra Y Alcohol

  Reply
 • LarReum LarReum 02 Nov 2017

  Pantoprazole From Canada Penegra viagra Canada Pharmacy Mebendazole

  Reply

Leave a comment