Денес се одржа осмата по ред креативна работилница од летната креативна школа во Младинскиот информативен центар ИНФО СЕГА во Кавадарци.

На оваа работилница игравме игри за подобрување на меморијата.
Работилницата траеше два часа и учествуваа 13 деца.

Фотографиите од истата можете да ги погледнете ОВДЕ.

834 comments

 • CarrieFum CarrieFum 23 Nov 2017

  direct loan servicing center
  payday loan lenders not brokers
  small personal loans bad credit
  fastcash com

  Reply
 • KennethDrota KennethDrota 23 Nov 2017

  buy cialis soft tabs
  cialis prices
  cutting cialis pills in half
  buy cialis online
  do cialis pills look like

  Reply
 • rqcb2lmr rqcb2lmr 23 Nov 2017

  cheap car insurance florida
  what is the best car insurance
  vehicle insurance quotes
  insurance claim check
  get insurance quote online

  Reply

Leave a comment