На 12 и 14 јули, 2017 година во простириите на ИНФО СЕГА се одржаа 9та и 10та по ред летна креативна работилница. Децата најпрвин се запознаа со серија на игри за тимска работа, преку кои научија што е тимска работа, колку е важно да бидеш тимски играч и како да го развиваш натреварувачкиот дух во тимот.

На работилниците присуствуваа 40 деца од Опшинските основни училишта од Прилеп.

Во вториот дел од работилниците на барање на децата го прикажавме филмот комедија „Сам дома“.

 

Наредната недела ќе се одржат работилници за изработка на Аквариум од хартија.

880 comments

Leave a comment