Katerina

Katerina

Посета на волонтери од Волонтерски Центар Скопје

Посета на волонтери од Волонтерски Центар Скопје

На ден 01.06.2018 година (петок) во просториите на Младински Информативен и Советодавен Центар - ИНФО СЕГА и Младински Совет Прилеп, бевме почестени со присуството на волонтерите од нашата партнер организација - Волонтерски Центар Скопје. Паулина и Антоин беа нашите гости - посетители кои со задоволство ги запознавме со нашите капацитети, нашите простории, волонтерите кои се дел од нашиот центар, со активностите кои ги реализираме секојдневно и нашите досегашни проекти.