Elena

Elena

Денес во СЕГА се одржа обука на тема “Cyber Security”

Денес во СЕГА се одржа обука на тема “Cyber Security”

Денес, 11 април 2018 година, со почеток во 11:00 часот во просториите на Коалиција на младински организации СЕГА во Прилеп се одржа обука на тема “Cyber Security”.