Lela

Lela

[ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ] ПРОГРАМА ЗА МЛАДИНСКИ ЛОКАЛЕН АКТИВИЗАМ ВО ВЕЛЕС МЛАДИНСКИ ЛОКАЛНИ ИНИЦИЈАТИВИ

[ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ] ПРОГРАМА ЗА МЛАДИНСКИ ЛОКАЛЕН АКТИВИЗАМ ВО ВЕЛЕС МЛАДИНСКИ ЛОКАЛНИ ИНИЦИЈАТИВИ

Како млад човек од Велес, дали можеш да ги идентификуваш потребите на твоите врсници во општината? Потребна ти е мотивација и алатки за да ја направиш промената која сакаш да ја видиш?

Си размислувал/а да се запознаеш со претставници од твојата општина? Да ги осознаеш можностите кои општината ги нуди на младите? Да бидеш слушнат и да соработуваш заедно со возрасните?

Доколку одговорот е ДА – овој повик е токму за тебе!