Волонтерите од Инфо СЕГА - Прилеп повторно одржаа работилници на тема: „Значење на претприемништвото“

На ден 30.10.2017 година, во просториите на СОУ „Орде Чопела“ во Прилеп се одржаа работилници на тема: „Значење на претприемништвото“.

Волонтерите од Инфо СЕГА - Прилеп одржаа две работилници на тема: „Значење на претприемништвото“

На ден 16.10.2017 година, во просториите на СОУ „Орде Чопела“ во Прилеп се одржаа работилници на тема: „Значење на претприемништвото“.

Учете француски јазик со француски волонтери во Прилеп

 

Француските волонтери од Младинскиот Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА Ве покануваат да се придружите на нивната Фејсбук страница: French Lessons Info Sega (https://www.facebook.com/FrenchMacedonianCulturalTeam/ )