Учете француски јазик со француски волонтери во Прилеп

 

Француските волонтери од Младинскиот Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА Ве покануваат да се придружите на нивната Фејсбук страница: French Lessons Info Sega (https://www.facebook.com/FrenchMacedonianCulturalTeam/ )