Фирмата НИКОЛОСКИ ИНВЕСТ ДОО - ПРИЛЕП  има потреба од креативен дизајнер за дизајнирање амбалажи за прехрана, за фармација и за козметика.

Предност имаат кандидати кои поседуваат креативност. Можат да се пријавуваат кандидати со и без работно искуство.

Почетната плата е 15000 денари, на неопределено работно време.

Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија-CV со слика на следниот меил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., со задолжителна назнака За дизајнер.

Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани за интервју.

Краен рок за аплицирање: 12 март 2019 година

 

Leave a comment