Микросам Прилеп објавува оглас во кој бара работници на следниве работни позиции

 

  1. Електро инженер – 3 работни места
  2. Машински инженер – 3 работни места
  3. Програмер – 3 работни места

​Микросам АД е светски лидер во производство на специјализирани машини за композитната индустрија. Со над 29-годишно искуство во развој, Микросам е познат по врвно познавање на производство на композитни материјали (carbon-, glass-fiber, etc.). Фирмата има дизајнирано и инсталирано над 240 производни линии кај водечките купци во над 40 земји во светот, како што се Германија, САД, Русија, Јапонија, Кина, Индија, Кореа. Успешните купци во авио, автомобилска, енергетска, бродска, одбранбена индустрија, како и врвни истражни центри континуирано ја потврдуваат лидерската позиција на Микросам да носи иноватини решенија за напредно производство на композити.

Повеќе информации околу работната позиција и начинот на пријавување може да најдете на следниот линк.

Краен рок за аплицирање: 01 март 2019 година.

Leave a comment