Орион Инженеринг има потреба од вработување на на 2 лица како оператори за работа на машина CNC фрези, стругови со работно и безработно искуство (предимство имаат кандидатите со работно искуство) и се работи во 2 смени.

 

Потребни квалификации:

-        CCC;

-        Мерење;

-        Лојалност;

-        Желба за знаење;

-        Трудољубивост;

-        Тимски играч.

За испраќање на вашето CV како и за повеќе информации околу работната положба и начинот на аплицирање, може да дознаете на следната е-маил адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., или на следниот телефонски број: 076/458-660.

Огласот е активен до 20.02.2018 година.

Leave a comment