Друштво за производство трговија и услуги ГРАБИТ увоз-извоз ДООЕЛ Прилеп има потреба од специјалист за човечки ресурси.

 

Работен однос типНеопределено

Работни часови дневно8

Работни часови неделно40

Работно време09-17ч.

Повеќе информации околу работната позиција и начинот на пријавување може да добиете доколку контактирате на следната е-маил адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Краен рок за пријавување: 02.11.2018 година.

Leave a comment