Гентерм има потреба од ангажирање на лице со средно или високо образование кое ќе ги одржува машините за шиење.

 

Доколку сте заинтересирани за оваа работна позиција, за повеќе информации и аплицирање, одете на следниот линк.

Краен рок за пријавување: 23.10.2018 година.

Leave a comment