МОНИКА ДОО Прилеп има потреба од девојка за работа во бутик во Прилеп - Стара чаршија.

 

Тип на работно место: времено

Работни часови неделно: 40

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат со испраќање на кратка биографија CV на следниот меил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или со јавување на тел. бр. 048/426-434.

Краен рок за пријавување: 31.07.2018

Leave a comment