Ваш Курир плус ДООЕЛ - Прилеп има потреба од сметководител. 

 

Тип на работно место: постојано

Број на работни часови дневно: 8

Број на работни часови неделно: 40

Потребни квалификации:

- ВСС Економски факултет

- поседување на лиценца за овластен сметководител ќе се смета за предност

- компјутерски вештини (MS Office)

Сите заинтересирани кандидати можат да се пријават со испраќање на CV на следниот меил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

или со јавување на тел. број 071/205-931.

Краен рок за аплицирање: 30.06.2018

Leave a comment