АНГРОМАРКЕТИНГ ДОО ПОДРУЖНИЦА ПРИЛЕП има потреба од продавачки со и без работно искуство.

Работен однос тип: Определено

Работни часови дневно: 8

Број на работни места: 10

Заинтересираните да се јават на тел. 072 230 043 - Ирена, или лично во маркетот, секој работен ден од 09-15 часот.

Краен рок за пријавување: 30.06.2018

 

Leave a comment