„Крин производство“ ДОО, с. Беровци, Прилеп, има потреба од работници.

 

Работна позиција 1: Електротехничар - 1 лице

Работна позиција 2: Машински техничар - 1 лице

Повеќе информации околу работната позиција и начинот на аплицирање на следната е-маил адреса This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., или на телефонските броеви: 048/413-705 и 048/413-704.

Краен рок за аплицирање: 30.06.2018

Leave a comment