ЕЛЕКТРОЕЛЕМЕНТ ДОО Скопје објавува повик за вработување на повеќе работни позиции.

 

1.    Комерцијалисти за во Битола, Прилеп и Велес

Потребни квалификации:

-        Средна стручна спрема

-        Задолжително познавање на компјутери (MS Office)

-        Предност ќе имаат кандидатите кои имаат познавање на електро и неелектро материјали, група на производи: кабли кабловски, прибор, автоматика, бакелитарија, расвета, водовод, санитарија,електричен алат, хемија

-        Работно искуство со теренска посета на купувачи  најмалку 2 години

-        Возачка дозвола ,,Б,, категорија (активен возач)

-        Комуникативност

-        Способност за тимска работа

Повеќе информации околу начинот на аплицирање на следниот линк.

Краен рок за аплицирање: 20.06.2018.

2.    Магационер-дистрибутер во Прилеп

Потребни квалификации:

-        Средна стручна подготовка

-        Задолжително познавање на компјутери (MS Office)

-        Предност ќе имаат кандидатите кои имаат познавање на електро и неелектро материјали, група на производи: кабли и кабловски,прибор, автоматика, бакелитарија, расвета, водовод, санитарија, електричен алат, хемија

-        Возачка дозвола ,,Б и Ц,, категорија (активен возач)

-        Комуникативност

-        Почетна плата 16.000 денари

-        Способност за тимска работа

Повеќе информации околу начинот на аплицирање на следниот линк.

Краен рок за аплицирање: 20.06.2018.

3.    Продавачи

Продавачите ни се потребни за во маркетите во Скопје, Велес, Битола и Прилеп

Потребни квалификации:

-        Средно образование

-        Работно искуство од минимум две години во продажба на бела техника и мали кујнски апарати, греење, електрика и алати. 

-        Задолжително познавање на работа со компјутери

-        Комуникативност и услужливост

-        Способност за тимска работа и работа во смени

Повеќе информации околу начинот на аплицирање на следниот линк.

Краен рок за аплицирање: 15.06.2018.

На нашите вработени ние им нудиме можност за професионален и личен развој, работа во мотивирачка средина и можност за напредок. Работните услови опфаќаат 40 работни часа неделно, работа во смени и работа за викенди и празници по потреба.

 

Leave a comment