ТАХОГРАФ ДОО Прилеп вработува контролор за квалитет.

Работно искуство не е потребно. Предност имаат кандидати со ССС или ВСС, техничка струка.  Повремено има потреба од еднодневна работа на терен. Работно време во релаксирана атмосфера во прва смена од 08 до 15 ч и во сабота од 09 до 14 ч. Кандидатите имаат можност за лична надоградба. 

Потребни Квалификации:

-        Основно познавање на физика, електроника или електротехника

-        Педантност

-        Упорност

-        Проактивност

-        Репрезентативност

-        Личен интегритет

-        Забележување на детали

Повеќе информации околу начинот на аплицирање на следната е-меил адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Краен рок за аплицирање: 06.07.2018

Leave a comment