Друштво за електроника дизајнирање и производство МИКРОСАМ увоз-извоз Прилеп АД има потреба од работник од областа на електрониката и телекомуникациите.

 

Работна позиција: Електротехничар

Работен однос тип:Определено

Работни часови дневно: 8

Работни часови неделно: 40

Работно време: 08-17ч.

Повеќе информации околу аплицирањето на следната е-меил адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или на телефонскиот број: 048/400-100.

Краен рок за аплицирање: 06.05.2018

Leave a comment