Друштво за производство трговија и услуги „ДЕА ФЕШН“ ДООЕЛ Кавадарци објавува оглас за вработување продавач во Кавадарци

 

Работно време 08:00-16:00 часот

Основна плата  12,000.00 денри

Аплицирајте на  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Адреса Илинденска ББ

Телефон за контакт  075/209-456

Краен рок за аплицирање 02.05.2018

Leave a comment