ИННАЦО МАК ДОО Ново Лагово Прилеп има потреба од набавно-продажен референт и администратор.

 

Инструкции за пријавување:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - 072229352

Работен однос тип: Определено

Период на работен однос: 30 месец(и)

Работни часови дневно: 8

Работни часови неделно: 40

Работно време: 08-16

Основна плата: 12000 ден.

Активен до: 19.03.2018

Leave a comment