Поради зголемен обем на работа, S/N Осигурителен Брокер има потреба од истрајни и амбициозни луѓе кои би работеле во најдобри услови и со најдобри ресурси.

 

Од таа причина објавува оглас за нови отворени работни позиции во секторот на продажба за животно осигурување.

Потребни Квалификации:   

-       лице со завршено факултетско образование и возраст над 25 год.

-       високо развиени комуникациски и презентациски способности

-       спремност за преземање на одговорност

-       конструктивно решавање на работни предизвици

-       искуство во продажба (пожелно, но незадолжително)

Задачи:

-       подигање свест кај клиентите и давање финансиски совети за распределба на личниот капитал

-       подготовка на понуди за клиенти

-       негување добри меѓучовечки односи со продажната мрежа и клиентите

-       доследно исполнување на плановите за продажба и преземените обврски

S/N Осигурителен Брокер Ви нуди вработување во позитивна работна атмосфера, континуирана надградба, едукација и кариера.

Кандидати со лиценца за брокер имаат предност.

*Избраните кандидати ги следи обука која трае 14 дена и потребно е да уплатат 1200 ден. за потребните материјални трошоци.

**Кандидатот се здобива и со сертификат.

Повеќе прашања околу огласот и работната позиција на следната е-меил адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Краен рок за аплицирање: 30.03.2018

Leave a comment