Ваш Курир плус ДООЕЛ Прилеп има потреба од двајца работници на работна позиција возач.

Потребни квалификации:

-        Возачка дозвола "Ц" категорија

-        Најмалку 2 години работно искуство со управување на возило со "Ц" категорија

-        Организираност, работна дисциплина и флексибилност

Работни обврски:

-        Управување на камион

-        Асистенција при товарење на камионот

-        Грижа околу потребната документација

-        Грижа за возилото и стоката која ќе се транспортира

-        Познавање на технико механичка стручност околу возилото

-        Да учествува во постапка на дефектажа, грижа околу сервис и отстранување на дефекти на возилото

Аплицирањето се врши на следната е-меил адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Краен рок за аплицирање: 31.03.2018

Leave a comment