Трговското друштво за производство, трговија и услуги, печатење и компјутерски активности ГТИ ДООЕЛ увоз-извоз Прилеп, има потреба од работник на едноставни графички работи.  

 

Работен однос тип: неопределено

Работни часови дневно: 8

Работни часови неделно: 40          

Основна плата: 12000 ден.

Повеќе информации и пријавување на: меил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  и телефонски број: 048/400-800

Пријавување до 18.02.2018 година

Leave a comment