Реномираната американска комопанија Гентерм  има потреба од вработување во областа  на инженерството.

 

 Работна позиција: Процесен инженер

 Работни задачи и одговорности:

-       Да организира,воведува и одржува продуктивен тек на процесот.

-       Раководење и подршка на проектите како што се нова опрема,преместување или промена на постоечката.

-        Обука и контрола на персоналот за нови развојни процеси и технологии.

-       Испитување на проблемите во процесот, нивно отстранување и предлог на нови решенија и идеи.

Услови кои што треба да ги поседува кандидатот:

-       Високо образование од областа на Техничкото инженерство (Технички факултети)

-       Одлични технички вештини

-       Аналитичар со интерперсонални вештини

-       Добро познавање на Англиски јазик

-       Познавање на Линиското Производство (lean Manufacturing),  Six sigma and ISO методологиите ќе се сметаат за предност.

-       AutoCAD вештини (ќе се сметаат за предност)

Ако сте  заинтересирани  испратете CV и мотивационо писмо на Англиски Јазик  на следниот линк.

Краен рок за аплицирање: 23 јануари 2018 година.

 

 

 

Leave a comment