ТП „ЃО-ЈАЛМА ИЦОВА ТРАЈКО ЛЕНКА“ , КАВАДАРЦИ објавува оглас за возач на такси

 

 

Работно време од 08:00 до 16:00, 20 часа неделно

Основна плата од 12.000.00 денари

Аплицирајте на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Адреса Ѓ. Брушански 54к

 

Краен рок за аплицирање 25.01.2018 

Leave a comment