Работата ќе се одвива во канцелариите во Битола.

 

 

Квалификации: 

• Работно искуство: мин. 1 година 
• Компјутерски вештини: Познавање на Autodesk Revit / Autodesk Advance Steel или Advance Concrete ќе се смета за предност
• Познавање на Англиски јазик
• Без познавање од теренски мерења (работа во канцеларија) 

Краен рок за пријавување: 31 декември 2017 година.

Доколку сте заинтересирани ве молиме испратете го вашето CV на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Leave a comment