Може да се пријавуваат кандидати со и без работно искуство.

 

Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија - CV со слика на следниот меил:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., со задолжителна назнака „За дизајнер“. Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани за интервју.

Leave a comment